Als je mensen vraagt: “Wat is er te doen in Miami”? Dan denken mensen al snel aan de prachtige stranden. Het is ook niet voor niets dat een bezoek aan één of meer stranden van Miami in onze Top 5 staat.

De stranden

South Beach Miami strandEen bezoek aan de stranden van Miami staat hoog in onze Top 5. Het bekendste strand van Miami is South Beach wat tot de beste stranden van de wereld wordt gerekend. Het bekendste deel strand is het brede zandstrand langs Lummus Park grofweg tussen 5th en 15th St. Hier is het zien en gezien worden en het strand is regelmatig het podium voor een photoshoot. Je komt hier regelmatig wereldberoemde sterren tegen.

De mooiste stranden van Miami zijn te vinden vanaf South Pointe Pier via South Beach, Mid Beach en North Beach naar Bal Harbour Beach en Haulover Beach. Je kan ook het plaatje Key Biscayne bezoeken voor enkele fraaie stranden zoals Crandon Park Beach en Virginia Key Beach.

Meer Miami

Miami Beach strand met Lifeguard Tower
Miami Beach strand met iconisch gekleurd strandwacht huisje.

Foto’s: ©Miami Top 5

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Stedentrip Top 5 en Miami Top 5 stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.